Buggkurs

Nytt helgekurs 30.september og 1.oktober 2023. Ta kontakt på post@danstrondheim.no for mer informasjon!

Nærmere info om kurset finner du på Facebook.

Kort om Bugg
Bugg er en fantastisk morsom og allsidig swingdans som er lett og lære, og som kan danses av alle, og til nær sagt alle typer av musikk. Om du vil vite hvordan dansen ser ut har vi lenket til noen YouTube klipp lenger ned.

Hvem passer kurset for?
Vi starter helt fra begynnelsen så her kan både nybegynnere og de som har danset litt fra før henge med. De som har danset litt fra før vil i tillegg til grunnprinsippene få noen nye utfordringer å bryne seg på =) Det blir mye dans og moro under kurset, så lette klær/klesskift, sko og vannflaske er å anbefale=)

Priser og betaling:
Ordinær voksen: Kr 600 pr. person
Student: Kr 500 pr. person
Aktiv medlemskap i Dans Trondheim: Kr 400 pr. person

Betales med bankkort ved oppmøte.

Kursets innhold:
– Grunnprinsipper: Takt, buggens myke og behagelige føringsteknikk (trykk og dra), innføring i jevn puls og sväng, basisfigurer (turer); venstre og høyresnurr.
– Turer og turvariasjoner
– Et dansende utrykk/fremtreden
– Mye dans og moro

Hva er egentlig bugg og hvordan ser dansen ut?
Se video av bugg på lenkene under:
– Sakte Bugg: https://youtu.be/Q_MdlD03J4A
– Rask Bugg: https://youtu.be/qHkHNSiwqdg
– Ungdommer: https://youtu.be/rJN5zyX29Is
– Instruktørene Tor Rikard og Ragnhild (par 120): https://youtu.be/3rxNqWzUdWg

Påmelding:
Påmelding sendes til: bugg@danstrondheim.no

(Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurset om det er for få deltagere påmeldt. Det må være minst 5 par påmeldt til kurset for at det blir gjennomført)

NB! Påmelding er bindende, og kursbeløpet blir fakturert om det ikke gis beskjed om avmelding innen påmeldingsfristen. Ved avmelding etter at fristen for påmelding er gått ut må man ha gyldig dokumentasjon fra f.eks. lege.

Vi ønsker primært parvis påmelding til kurset.
Har du ikke partner blir du automatisk satt på venteliste til det er jevnt antall førere/følgere påmeldt. Man danser hovedsakelig med egen partner gjennom kurset, men vi vil kunne bytte partnere sporadisk gjennom kurset om instruktørene ser det som formålstjenlig.

Vi oppfordrer deltagerne til å melde seg inn i klubben (idrettslaget). Dette koster kun kr 400, og man får da gode rabatter på alle klubbens kurs, og du er da dekket av forsikring gjennom Norges danseforbund på våre arrangement, grunnlisens i Norges danseforbund, tilgang på fellestreninger og dansekvelder m.m.

For barn under 18 år må det tegnes medlemskap for å kunne delta på kurs. Dette pga. forsikringsordning. Medlemskapet for de under 13 år koster kun kr 200 og for de mellom 13 og 19 år, samt studenter m/gyldig studiebevis kr 300.

Medlemskap:
De som ønsker å melde seg inn i klubben (for å få medlemspris på kurs), opplys om dette ved påmelding.
Vi trenger følgende opplysninger:
– Fullt navn
– Fødselsdato
– Mobilnummer
– E-post
– Bosteds og postadresse.

Dere mottar da en faktura for medlemskap etter noen dager.

Klær og sko:
Det blir mye dans og trening hver kurskveld, så treningsklær og drikkeflaske er et «must» 🙂 Av sko anbefaler vi primært flate tøysko eller lignende som har en litt glatt såle, men bruk det du er komfortabel i 🙂 Joggesko, pensko og sko med høy hæl anbefales ikke!

Vi håper mange blir med og lærer seg denne fantastiske dansen som passer for alle aldersgrupper 🙂 Spre gjerne ordet til venner og bekjente 🙂

Med vennlig hilsen instruktørene Tor Rikard og Ragnhild.