Barn og unge – Hip Hop

Påmelding for vårsemester 2019 er åpnet!
Dansetimene holdes mandager i vårt klubblokale i Ingvald Ystgaards veg 7B

Timeplan hip hop vår 2019:
12 ukers kurs på mandager, fri vinter- og påskeferie.
HH1 6-8år 17.00-17.45
HH1 9-11 år 17.45-18.30
HH1 12+år 18.30-19.30
HH2 12+år 19.30-20.30

Oppstart vil være mandag 14. januar. Meld på eleven på kurset som stemmer med alderen eleven fyller i 2019.

Info om nivåer:

Om det er en elev som ønsker å gå opp til nivå 2, vil vi anbefale å ha danset 1 år (2 semester) hip hop først. Om eleven har danset på en annen danseskole tidligere ønsker vi at dette oppgis i påmeldingsmailen. Dette gjelder kun for elever på 12+kursene.

Påmelding:

Påmelding skjer via mail: hiphop@dansmedoss.no

Merk mailen med «Påmelding vår 2019»

Om eleven gikk på dans hos oss i høstsemesteret er det nok med en mail som sier at eleven vil fortsette.

 

Fyll ut dette skjemaet dersom du melder på en ny elev:

Elevens navn:

Elevens fødselsdato:

Navn foresatt:

Telefon:

Mail:

Adresse:

Om du ønsker å melde på to eller flere kan du skrive begge/alle inn i samme mail, marker gjerne med nummer så vi skjønner at det er mer enn en påmeldt

Pris:

Kursavgift 1000 kr + medlemsavgift kr 200, altså 1200 kr per barn.

Våre timer:

Vi har stor fokus på trivsel og samhold i gruppene. Hip hop er en sosial dans. En del av undervisningen er diverse danseleker som styrker samholdet og evnen til å samarbeide med andre. Gjennom danseleker vil vi også fremme selvstendighet, og utfordre til å gå ut av egen komfortsone. Å tenke selv vil få elevene til å huske det de har lært, og skape noe nytt på egenhånd.

Selv om det er viktig å ha det gøy, er det også viktig med mestringsfølelse. Vi vil jobbe hardt for å nå målene vi setter oss. I de første timene vil vi jobbe med grunntrinn og en enkel fellesdans for alle gruppene. For de eldste gruppene vil nivået naturligvis bli litt høyere. Disse timene vil det bli ekstra fokus på å bli komfortable med både medelever og lærer.

For de eldste gruppene som har 15 min ekstra vil det også legges vekt på treningsdelen av dansingen. Av og til vil vi ha litt styrketrening eller uttøying, for å styrke musklene vi bruker når vi danser. Vi vil lære diverse øvelser som er lett å gjøre hjemme, om man ønsker å trene litt på egenhånd. Vi oppfordrer alle til å trene på egenhånd av og til, da det kun er korte økter det er snakk om i timene.

Den største delen av kurset er avslutningsforestillingen vi har på slutten av hvert semester. Her vil alle gruppene ha en egen dans, som koreograferes etter nivå. For de eldste vil vi vurdere å la elevene lage en egen dans, om tiden rekker til. Det vil også bli lagt opp til at de som ønsker skal få prøve seg på freestyle. Danseelever, foresatte, familie og venner inviteres til lokalet for dans, kake, kaffe og saft. Et høydepunkt for alle våre tøffe elever som står på scenen og viser fram det de har lært over de 12 ukene.

Har du spørsmål kan du kontakte fagansvarlig Iselin Kvaale på epost: hiphop@dansmedoss.no

Helst send mail, men om det skulle være noe som haster kan du sende en melding til Iselin på mobil: +47 948 98 472