Om oss

Vår gamle logo. Vi har fornyet oss i vårt tiende år, men er fortsatt stolte av og glade i historiebæreren vår.

Dans Trondheim er en av få frivillig baserte danseklubber (idrettslag) i Trondheim.

Dette betyr at vi i motsetning til de mange kommersielle aktørene, fører klubbens overskudd tilbake til våre medlemmer i form av bl.a. gratis dansetrening, rimelige inngangsbilletter på dansekvelder, fester og billigere dansekurs i f. eks Swing & Bugg. Som medlem har man også en grunnlisens hos Norges Danseforbund som inkluderer aktivitetsforsikring.

Klubben er et supert møtested for danseglade mennesker i alle aldre, og hos oss er alle velkommen uansett alder og bakgrunn.

Klubben ble formelt stiftet den 4.8.2005 under navnet Dans Med Oss, og er registrert i enhetsregisteret med org.nr: 988 518 808.
Vi er et idrettslag tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komite, samt i Norges Danseforbund.

 

Ildsjeler, danseinstruktører, trenere:

Som idrettslag har vi alltid et stort behov for ildsjeler, danseinstruktører og trenere innen ulike dansestiler, og om dette høres ut som deg, ønsker vi å komme i kontakt med nettopp deg….

Kanskje du ønsker å bli danseinstruktør? Eller kanskje du allerede er danseinstruktør/trener, men ikke har noe sted å undervise? Kanskje vil du starte opp en danseaktivitet vi per i dag ikke tilbyr?

Ta gjerne kontakt med oss på post@danstrondheim.no

 

Dans Trondheim – Lokaler og utleie

Danseklubben har i dag egne lokaler i Ingvald Ystgaards v. 7B, og er samlokalisert med SalsaNor vegg i vegg. Dette betyr at vi har samlet alle våre klubbaktiviteter på ett sted. Vi arrangerer bl.a. kurs i Swing & Bugg, men ønsker også å utvide med flere dansestiler om du eller noen du kjenner ønsker å starte undervisning/trening. Vi er også åpne for samarbeide med andre danseklubber.

Lokalet er på ca. 105 m2, og er utstyrt med speilvegg, PA-anlegg og en liten kjøkkenkrok med kjøkkenbenk, stoler og bord. I tillegg har vi felles toaletter og garderobe med SalsaNor.

Vi har for tiden noe ledig kapasitet i våre lokaler, og leier gjerne ut til alle som driver danse eller treningsrelatert aktivitet. Kanskje mangler din danseklubb treningstider, undervisningsrom, eller dere ønsker å arrangere kurshelg eller seminar? Ta gjerne kontakt med oss på post@danstrondheim.no så finner vi en løsning.

(Vi leier ikke ut til fester for privatpersoner).