Swingkurs – Voksen

Bli med på våre populære dansekurs i Swing (folkeswing)!

Klikk her for å se kursoversikten for august 2023

Dansestilen har sitt opphav fra bygder over hele Norge, og er vidt utbredt i landet. Det finnes ulike «dialekter» av dansen, men hovedtrekkene er like. Swing kan danses til alt av musikk som spilles på 4/4 takt, men de mest vanlige musikksjangerne er danseband, country, blues og rockabilly. Danseformen har siden 1999 vært en egen konkurransegren i Norges Danseforbund.

Grunnkurs / nybegynnerkurs i swing
Nye kurs starter i august/september 2023. Mer info kommer når kursplan er klar.

Videregående (nivå 2 / litt øvet)

Nye kurs starter i august/september 2023. Mer info kommer når kursplan er klar.

Pris

  • – Ordinær Kr 750,- pr. person (Kr 1500 pr. par).
  • – Medlem: Kr 600,- pr. person (Kr 1200 pr. par).
  • – Kurs kan forhåndsbetales til konto 4358.17.59941 (NB! Innmelding og betaling av medlemskap utføres kun på: https://medlemskap.nif.no/561316) les mer om medlemskap under.
  • Vil du bli klubbmedlem?
  • Vi benytter idrettsforbundets digitale løsning for innmelding i klubben, og du administrerer ditt medlemskap på:  https://medlemskap.nif.no/561316
  • Medlemskap koster kr 400 pr. år pr. person og etterfaktureres etter innmelding.
  • Ved å bli medlem støtter du opp om vårt arbeid for å tilby et godt og rimelig dansetilbud for alle i Trondheim. Du får også påvirkningskraft på hvordan klubben skal drives ved at du får stemmerett på klubbens årsmøte som avholdes årlig i februar/mars. Som en bonus får du/dere rabatt på alle dansekurs man deltar på, mulighet til å leie treningstid i klubbens lokaler for en rimelig penge med mer. Velkommen som medlem hos oss.

Har du spørsmål må du gjerne ta kontakt med fagansvarlig for swing, Hans Rønning, på tlf 481 65 886 eller e-post.

Påmelding sendes til swing@danstrondheim.no. Husk navn, adresse og telefonnr, samt hvilket kurs du ønsker å melde deg på.

Velkommen!